OFICIAL | Transfer de marcă pentru „U” Cluj. Mircea Axente ajunge sub comanda lui Bogdan Lobonț

OFICIAL | Transfer de marcă pentru

Mircea Axente (31 de ani) a ajuns la un acord cu Universitatea Cluj, la scurt timp după ce s-a despărțit de Dinamo. Adus de Florin Bratu în „Groapă”, Axente a plecat după doar șase luni de la Dinamo, iar acum tocmai a semnat pe un an și jumătate cu „U” Cluj, echipă înfrățită cu gruparea din „Ștefan cel Mare”, informează site-ul oficial al „Șepcilor roșii”.

Anunțul a fost făcut vineri seară: „Mircea Axente a bătut palma cu FC Universitatea Cluj și devine al treilea transfer realizat de clubul nostru în această iarnă. Bine ai venit la „U”, Mircea!”, se arată în comunicatul clubului clujean din Liga 2.

Mircea Axente a mai evoluat în cariera sa la Poli Timișoara, CSM Școlar Reșița, CS Buftea, Gloria Buzău, Oțelul Galați, Dinamo (în două rânduri), Viitorul, Ermis Aradippou (Cipru), ASA Târgu Mureș, Maccabi Netanya (Israel), Gaz Metan Mediaș, Al-Faisaly (Arabia Saudită) și FC Botoșani. Pentru Dinamo a înscris într-un singur meci, în acel 3-3 cu FCSB, când a punctat în finalul primei reprize, din întoarcere.

La „U” Cluj, Axente se va lupta cu Cristian Gavra, Marius Coman, Iuliu Hațiegan și Cristian Ene pentru un loc de titular în atac.

Axente este a treia mutare realizată de Universitatea Cluj în 2019, după mijlocașul ofensiv Nicolae Pîrvulescu, de la Pandurii, și fundașul central Ionuț Ursu, de la Sepsi OSK.

Universitatea Cluj se află pe locul 4 în Liga 2, cu 44 de puncte. Lider este Sportul Snagov, cu 46 de puncte.

Pe aceeași temă