OFICIAL | Situația lui Alex Ioniță a fost decisă. CFR Cluj a anunțat unde merge mijlocașul dorit cu insistență de Rapid

OFICIAL | Situația lui Alex Ioniță a fost decisă.** CFR Cluj a anunțat unde merge mijlocașul dorit cu insistență de Rapid

Telenovela Alexandru Ioniță la Rapid s-a încheiat. Mijlocașul bucureștean de 25 de ani nu va mai reveni la clubul care l-a lansat în fotbal și va ajunge la o altă echipă pentru care a evoluat în cariera sa. Recent despărțit de U Craiova, unde fusese împrumutat în vara trecută, Ioniță a fost cedat de CFR Cluj, sub aceeași formă de transfer, la Astra, club de unde ardelenii îl cumpărau în 2018 pentru un milion de euro.

Dorit cu insistență de Daniel Pancu la Rapid în această iarnă, după ce jucătorul n-a mai fost păstrat de U Craiova, Ioniță a fost aproape să revină la echipa giuleșteană după ce clubul de care aparține, CFR Cluj, își dăduse acordul. Numai că, în ultimul moment, s-a opus Astra, grupare care mai deține procende din jucător, după ce l-a vândut pentru un milion de euro la începutul anului 2018 către CFR.

Clujenii au făcut anunțul oficial al împrumutului lui Ioniță la Astra.

„Multă baftă, Alexandru Ioniță!⁣
Cluburile CFR 1907 Cluj și Astra Giurgiu au ajuns la un acord privind împrumutul fotbalistului Alexandru Ioniță.⁣
Ioniță a sosit în Gruia în ianuarie 2018, chiar de la Astra Giurgiu și a bifat 40 de partide în tricoul „alb-vișiniu”.⁣
Îi dorim multă baftă la noua sa echipă și cât mai multe realizări!”
, a anunțat CFR Cluj.

Ioniță a efectuat deja un prim antrenament cu Astra, la începutul acestei săptămâni, ca după trei zile antrenorul Bogdan Andone să anunțe că nu l-a mai văzut pe mijlocaș de atunci.

În acest sezon, Alexandru Ioniță a jucat doar 214 minute în Liga 1, în șase meciuri pentru U Craiova, în doar două dintre ele intrând ca titular și încheindu-le prin a fi schimbat. Campionatul trecut a avut 23 de apariții în tricoul echipei CFR Cluj, 12 ca titular și în care a fost schimbat de fiecare dată, și a marcat două goluri.

Pe aceeași temă