O parte dintre „supraviețuitorii” de la UTA au semnat noi contracte și au încasat din restanțe. Jucătorii care urmează la negocieri

O parte dintre

UTA își poate face un prim „unsprezece” din fotbaliști care au semnat până acum contracte cu „Bătrâna Doamnă”. După Samba Benga, Daniel Vădrariu, Paul Cubleșan, Alexandru Pop și Cristinel Matei, cu echipa arădeană au parafat înțelegeri și cei trei seniori supraviețuitori ai lotului din stagiunea precedentă.

Este vorba despre portarul Roberto Bodea, fundașul Alexandru Manea și mijlocașul Mihai Petra, care, cu această ocazie, au și trecut pe la casierie pentru a-și încasa două dintre salariile restante, scrie Sport Arad.

Deocamdată, dintre juniori a semnat doar Rafael Iuga, în timp ce Victor Prună, Cristian Costin și David Popa, aveau înțelegeri valabile cu UTA încă din sezonul trecut.

Operațiunea de semnare a contractelor de joc pentru sezonul 2018-2019 continuă până la finalul săptămânii, Ionuț Popa având – în general – ideile clare. Tănase, Stahl, Suslak, Copaci și Dan sunt arădenii care urmează să treacă pe la sediul din Calea Victoriei, dar la rând vor veni și restul „stranierilor”, care s-au și înțeles verbal cu conducerea utistă.

Altfel, echipa de Liga 3-a din Mako a declinat în ultimul moment invitația pentru amicalul de mâine, de la Arad, așa că ultimul test e programat sâmbătă după-amiază, în Ungaria. De la ora 17:30 (ora României), UTA va evolua cu Debrecen, formație de prim eșalon ce a încheiat campionatul precedent pe locul 5.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă