O întreagă echipă în probe!

19 Jul. 2009, 15:59 Bursa transferurilor
O întreagă echipă în probe!

FC Silvania a reluat pregătirile în 16 iulie, cu o întârziere de exact 10 zile față de data stabilită inițial.
 

 

La reunirea lotului au participat jucătorii cu care s-a încheiat sezonul trecut, dar și fostul portar al lui FC Bihor, Szasz Attila. Goal-keeper-ul în vârstă de 32 de ani a părăsit Șimleul după doar două zile, conducerea considerând că pretențiile sale sunt exagerate.
 

 

După trei zile de pregătire, a venit și primul joc școală, programat sâmbătă dimineața, la Nușfalău. Cu această ocazie, au fost testați nu mai puțin de 11 jucători noi, dintre care au fost opriți în lot doar trei. Este vorba despre fundașul Florin Sabău, mijlocașii Robert Villand și Bogdan Belcin.
 

 

La pregătiri mai sunt așteptați brazilianul Patrik Cruz (Unirea Dej) și portarul Emil Ștef (ex-CFR Cluj), care a evoluat ultima dată în Spania. Dacă brazilianul a plecat pentru câteva zile acasă, pentru rezolvarea actelor privind cartea de muncă, experimentatul portar era așteptat duminică seara la negiocieri. FC Silvania s-a despărțit, în schimb, de portarul Petru Câmpan și de atacantul Flaviu Breaz.
 

 

Jucători prezenți în probe la FC Silvania: Paul Mila (Mureșul Deva), Mircea Ungur și Radu Găbruș (Unirea Dej), Gelu Oroian și Raul Rus (Ardealul Cluj), Florin Plăvițiu și Florin Sabău (Național Sebiș), Cosmin Vădan și Vlad Maxim (Turul Micula), Bogdan Belcin (campion național la juniori cu FC Bihor) și Robert Villand (‘‘U’‘ Cluj).
 

 

articol scris de Ciprian PETRAN
 

19 Jul. 2009, 15:59 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă