„Nu sunt terminat și mai am zeci de goluri de dat”

30 Aug. 2009, 16:24 Bursa transferurilor
„Nu sunt terminat și mai am zeci de goluri de dat

 

Zilele atacantului Ștefan Ciobanu la Astra Ploiești sunt numărate iar interes pentru fostul jucător al Farului Constanța există din partea echipelor dobrogene, în special Săgeata Stejaru cu care acesta a avut unele discuții însă doar particulare fără ca în aceste discuții să fie implicați reprezentanți din conducerea cluburilor.


„Nu știu dacă Astra mai are nevoie de serviciile mele și asta o spun pentru că simt că nu intru în vederile antrenorului în acest debut de campionat. Nu mai sunt un jucător care să îmi permit să fiu rezervă și ce știu sigur e că nu sunt un jucător terminat și mai am zeci de goluri de dat. Mi-ar plăcea, sigur, să joc undeva cât mai aproape de casa pe care o construim la Constanța și să fiu aproape de soția care așteaptă un copil nu doar în week-end. Au fost, e adevărat, discuții cu cei de la Săgeata Stejaru.și pentru mine poate fi o variantă deși au mai fost și alte discuții” a declarat Ștefan Ciobanu pentru liga2.ro.

 

În Dobrogea mai sunt două echipe, Farul Constanța și Delta Tulcea, care ar putea fi soluții pentru vârful Astrei Ploiești însă la Tulcea Constantin Gache are deja un cuplu de atacanți Pantelie – Costescu cu șapte goluri marcate în trei etape în fața cărora i-ar fi greu să joace.

 

„Mi-ar plăcea să revin la Tulcea pentru tribună și pentru oamenii care m-au aclamat în cei doi ani petrecuți la Delta însă acolo joacă foarte bine atacanții și cred că mi-ar fi greu să intru titular” a mai spus Ciobanu.

Articol scris de: Irinel Călin
 

30 Aug. 2009, 16:24 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă