Noul portar al lui Dinamo poate debuta în weekend la satelit!

Noul portar al lui Dinamo** poate debuta în weekend la satelit!

După fundașul Alexandru Dandea, Dinamo a mai adus un jucător care a debutat în Liga I la CS Turnu Severin. Liber de contract, portarul Alex Iordan a convins în cele două săptămâni în care s-a pregătit în Ștefan cel Mare și a semnat pe trei ani cu echipa patronată de Ionuț Negoiță.  

Originar din Pitești, fotbalistul de 24 de ani a efectuat în această dimineață vizita medicală, iar sâmbătă ar putea debuta, la Dinamo II, în meciul de la Suceava, contând pentru etapa a XXII-a din Liga a II-a.

„Mă voi pregăti cu prima echipă și aștept să-mi vină rândul. Vreau să profit de această șansă mare care mi s-a oferit și astfel să confirm încrederea primită. La Severin nu mi s-a dat nicio șansă și am fost nevoit să plec. Mă bucur enorm că am ajuns la o echipă așa mare, precum Dinamo. Am încredere că vom termina sezonul pe locul secund”, a spus Iordan.

Portarul s-a aflat în această primăvară în discuții și cu Concordia Chiajna.

45 de minute a jucat Iordan în tur la CS Turnu Severin, pentru care a apărat în repriza secundă a meciului de la Iași, pierdut de echipa sa cu 1-0 în data de 30 septembrie 2012!

2 portari a folosit până acum Dinamo II în acest sezon al Ligii a II-a, Râmniceanu (23 de ani) fiind titularul satelitului. El a bifat 13 prezențe, în timp ce Manyur (20 de ani) a jucat în patru meciuri. Al treilea portar din lot a fost juniorul Vlad Muțiu (18 ani), care a fost doar rezervă

 

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă