Noile achiziții ale Metalului încep să înscrie. Trupa lui Mihai Stoica nu va juca în prima etapă din 2017 a Ligii 2

Noile achiziții ale Metalului încep să înscrie.** Trupa lui Mihai Stoica nu va juca în prima etapă din 2017 a Ligii 2

„Lanterna roșie” a Ligii 2 va fi nevoită să își prelungească perioada de pregătire cu o săptămână după ce primul adversar pe care ar fi trebuit să îl întâlnească în etapa a 22-a s-a desființat în această iarnă. Metalul Reșița va câștiga la „masa verde” jocul cu Unirea Tărlungeni și se va concentra apoi pentru duelul din deplasare cu UTA Bătrâna Doamnă în lupta pentru evitarea singurului loc retrogradabil care va mai rămâne în Liga 2.

Până atunci, gruparea bănățeană care își desfășoară meciurile de pe teren propriu în Ilfov, la Ghermănești, a evoluat sâmbătă, în deplasare, pe terenul celor de la Înainte Modelu, echipă de pe locul 11 în Seria a 2-a a Ligii 3. Jocul s-a încheiat cu o victorie la scor de neprezentare, 3-0, pentru Metalul, însă jucătorii lui Mihai Stoica s-au dezlănțuit abia în repriza secundă, deoarece la pauză tabela arăta încă 0-0.

Noua achiziție Octavian Vasile a deschis scorul, Alin Pătrașcu l-a majorat, iar rezultatul final a fost stabilit de Robert Buduroi.

Antrenorul Mihai Stoica a început amicalul în formula: Ignat – Cioranu, Cr. Munteanu, Cr. Dima, Dănănae – Fl. Pîrvu, A. Pătrașcu, Val. Lupu, Oct. Vasile – M. Dina, Buduroi. În repriza secundă au intrat și restul jucătorilor aflați în lot.

Șase jucători legitimați înaintea ultimei zile de transferuri

Cât privește achizițiile din această iarnă, Metalul Reșița legitimase până astăzi, în ultima zi a transferurilor, șase noi jucători. Pe lângă cei 12 fotbaliști rămași în lot în această iarnă, „lanterna roșie” i-a adus pe Cristian Munteanu, Octavian Vasile, Florian Pîrvu, Mihai Dina (toți patru de la CSM Râmnicu Vâlcea), Valeriu Lupu (ex ACS Berceni) și Vlad Ignat (ex FC Brașov).

Altfel, singurul stranier rămas în lotul Metalului este portarul Kololo, după ce Selishta, Skraparas și Jamali și-au găsit contracte în afara țării, iar Tassin nu a mai revenit la echipă.

Pe aceeași temă