Negocierile cu Alexeev au intrat în impas

22 Dec. 2011, 11:18 Bursa transferurilor
Negocierile cu Alexeev** au intrat în impas

Descoperiți pe postul de portar, deși antrenorul specializat în domeniu, Benone Dohot, își avertizase colegii de staf asupra acestui aspect încă din vară, oficialii divizionarei secunde din Copou își doresc insistent să achiziționeze în această perioadă măcar unul, dacă nu chiar doi.

Una dintre variantele cele mai la îndemână este rusul Alexeev, care a apărat la Iași în primăvară, după care a reclamat la FIFA neachitarea unor drepturi contractuale. Dacă însă în prima jumătate a anului acesta avea un salariu de 1.500 euro, exact cât mai are de încasat acum de la gruparea din Copou, pentru a reveni aici din 2012 solicită să primească lunar dublul acestei sume. Variantă cu care responsabilii CSMS nu pot fi de acord, cu atât mai mult cu cât ei își doresc ca din retur să se schimbe radical sistemul de premiere prevăzut în Regulamentul de Ordine Interioară al clubului, care acum prevede acordarea de salarii mari pentru acest nivel și prime lipsite de orice motivație. Așa că momentan tratativele conducătorilor ieșeni cu impresarul tânărului portar rus au intrat în impas.

O altă variantă, poate chiar și mai agreată de șefii din Copou în speranța atingerii obiectivului de promovare, este revenirea experimentatului Cristi Brăneț (35 de ani), de la campioana Oțelul Galați, cu care îi expiră în vară contractul. Jucătorul s-a arătat deschis discuțiilor cu Iașul, purtând deja o primă rundă serioasă de negocieri cu mai multe persoane dintre cele cu putere de decizie de la CSMS.

Sursa: Evenimentul

22 Dec. 2011, 11:18 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă