Nedelcu: „Încă nu am lămurit toate aspectele cu cei veniți de la Viitorul, dar cu restul ne-am înțeles”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Feb. 2014, 15:28 Actualizat: 01 Feb. 2014, 15:29 Bursa transferurilor
Nedelcu:  „Încă nu am lămurit toate aspectele cu cei veniți de la Viitorul, dar cu restul ne-am înțeles”

Giani Nedelcu, patronul FC Farul, a declarat că, în privința achizițiilor de jucători, situația s-a rezolvat în mare măsură.

„Încă nu am lămurit toate aspectele cu cei veniți de la Viitorul, dar cu restul ne-am înțeles. Cristian Cristea va semna la București. Din lotul vechi s-ar putea să plece Nicu Crețu”, a spus Nedelcu.

Fotbaliștii au încheiat ieri la prânz săptămâna de pregătire și au primit liber două zile, până mâine seară. Cei care nu au putut ajunge acasă, în alte județe, din pricina timpului nefavorabil, au rămas la stadion, dar au program liber.

„A fost o săptămână grea, din pricina căderilor de zăpadă și a înghețului, dar băieții au lucrat bine. Eu sunt mulțumit. Ne-am desfășurat antrenamentele fie pe teren, fie pe suprafața sintetică, fie în sala de forță, iar două zile am beneficiat și de Sala Sporturilor”, a spus și antrenorul principal Ștefan Petcu.

Săptămâna viitoare, programul este următorul: luni – un antrenament, marți – două, miercuri – meci amical în deplasare cu FC Voluntari (dacă nu vor putea însă ajunge, „marinarii” vor juca între ei, la baza proprie), joi – un antrenament, vineri – două, sâmbătă – posibilă partidă de verificare cu CS Agigea, pe terenul echipei de Liga a IV-a.   

Sursa: Ziua de Constanța

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Feb. 2014, 15:28 Actualizat: 01 Feb. 2014, 15:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă