Neagu are șansa să revină în Liga I: „M-au căutat două-trei echipe, dar gândul meu este la UTA”

Neagu are șansa să revină în Liga I:**

Prin amânarea reunirii și implicit a clarificării situației la nivel de conducere, unii fotbaliști au fost puțin încurcați. Deja se știe despre interesul mai multor echipe și în special al Vasluiului pentru Cristi Monac, însă mai sunt și alți fotbaliști curtați de grupări din elită. Se vorbește despre Florin Ardelean la Pandurii Târgu Jiu, însă nici căpitanul „alb-roșiilor” nu duce lipsă de oferte.

„M-au căutat două-trei echipe de Liga 1, dar nu am dat un răspuns. Astăzi, gândul meu este la UTA, o să mai aștept câteva zile să văd ce se întâmplă la Arad. Luni, o să mă prezint și la reunire, deși nu văd cum s-ar putea rezolva problemele de la club. Mi-ar plăcea să mă înșel, să continuăm cu toții și să îndeplinim obiectivul echipei. Dacă nu se poate, trebuie să mă gândesc și la viitor, iar un loc în lotul unei formații de primă ligă nu e de lepădat”, a mărturisit Neagu.

Cu ocazia discuțiilor purtate săptămâna trecută, suporterii „Bătrânei Doamne” i-au transmis lui Adrian Marțian că, orice s-ar întâmpla, căpitanul nu poate fi dat afară de la echipă. În plus, și antrenorul Adrian Falub are schițată o formație cu Neagu pe banda stângă, însă rămâne de văzut dacă utistul va mai accepta jumătățile de măsură. Nu de alta, dar pe 2013 experimentatul „textilist” a încasat vreo trei salarii, între care unul redus cu 75% și oricât de atașat ar fi de culorile „alb-roșii” și a demonstrat că este, dragostea nu ține loc de foame.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă