Nădăban s-a despărțit de UTA: „Am nevoie de o nouă provocare”

13 Jun. 2012, 13:46 Bursa transferurilor
Nădăban s-a despărțit de UTA:**

Unul dintre utiștii care nu s-au regăsit în sezonul recent încheiat a decis deja că e timpul unei schimbări. Accidentat pentru câteva luni, Cornel Nădăban a pierdut echipa, iar când s-a însănătoșit a făcut mai mult tușa atât sub comanda lui Roland Nagy, cât mai ales sub cea a lui Adrian Falub, care nu l-a folosit deloc în campionat. Pe fondul unei pubalgii, dar și a lipsei obiectivului, mijlocașul de 28 de ani nici nu s-a mai antrenat cu echipa în ultimele trei săptămâni, ba, mai mult, și-a și depus memoriu la Federație pentru recuperarea restanțelor financiare.

Între timp, Nădăban a căzut la o înțelegere cu conducerea „Bătrânei Doamne”, iar despărțirea se produce într-o manieră amiabilă. Chiar marți, „textilistul” s-a întâlnit cu președintele clubului, discuția având un final fericit. „E adevărat, în memoriu ceream toți banii cuveniți conform contractului, dar, în final, voi lua doar banii cuveniți. Sunt conștient că nu am prea jucat în acest sezon, că nu am contribuit cu mare lucru la rezultatele echipei, iar Gio îmi va da doar banii pe care-i merit. Din acel moment, îmi retrag memoriul, mai ales că niciodată nu a fost intenția mea să-i fac rău UTA-ei”, a precizat arădeanul.

La fel ca mulți colegi ai săi, Cornel Nădăban își încheie treaba la UTA pe 30 iunie și nu va exista o continuare a colaborării. „Simt că s-a instalat o monotonie în cariera mea. Sunt de opt ani la Arad, au fost sezoane în care tot am vorbit despre promovare și nu am reușit s-o obținem, poate a intervenit o plafonare în cazul meu. Numai gândul că vom începe cât de curând un nou cantonament de vară, cu antrenemante grele și perspectiva unui sezon cu destule incertitudini mă speriau. Să dea Domnul ca UTA să-și facă echipă bună și să promoveze până la urmă, dar eu am nevoie de altceva. Vreau să mă reinventez departe de casă”, consideră mijlocașul.

În acest sens, fotbalistul arădean a fost ajutat de un impresar să-și găsească o altă echipă în Ungaria, acolo de unde au sosit deja patru oferte. „Miercuri, la ora 9, încep pregătirea cu cei de la Honved. M-am și înțeles în principiu cu ei, însă, urmează să mă vadă la față, să trec cu bine și vizitele medicale. Dacă, totuși, nu rămân acolo, mai am de ales între alte trei echipe, una din prima divizie și altele două, din eșalonul secund”, ne-a mai mărturisit „Nădă”.

Sursa: Sport Arad

13 Jun. 2012, 13:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă