N-au vârf… de careu

03 Aug. 2012, 14:41 Bursa transferurilor
N-au vârf... de careu

FC Hunedoara trage de Ionuț Radu însă atacantul refuză să se prezinte la antrenamente deși se află sub contract cu gruparea „negru-albastră”.
Vârful Ionuț Radu (21 ani) este dorit de toată lumea la FC Hunedoara. Suporterii se interesează zi de zi de situația lui și îl vor cu orice preț în echipă, antrenorul principal Marius Opric și-l dorește în lot caracterizând-ul ca fiind „vârf pur sânge” iar finanțatorul Alina State îl imploră să se prezinte la antrenamente.

Jucător capricios, Radu nici nu vrea să mai audă de Hunedoara și e dispus să renunțe la toți bani pe care îi mai are de primit doar să fie lăsa să plece. Sub contract cu FC până în 2013, Ionuț Radu s-a înțeles cu un club din Vâlcea, Damila Măciuca nou-promovată în Liga a II-a de la care a luat un avans de 3.000 lei!

„Unde-i Radu!? Opric zice că e atacant pur sânge și ca e hunedorean și ca are sub 21 ani, dar el refuză să se prezinte la antrenamente… echipa a pleacat în cantonament la Moneasa fără el! Eu am vorbit cu el i-am spus ca îi vom da bani să plătească nu știu ce sumă la cealaltă echipă cu care de altfel nu avea voie să semneze, că îi vom rezolva problema”, a dezvăluit Alina State.

Răspunsul fotbalistului nu a întârziat prea mult și a venit prin intermediul rețelei de socializare facebook.

„Domnișoara Alina! M-am hotărât! Îmi vreau actele, nu mai vreau niciun ban! Să nu mai avem atâtea complicații… îmi lăsați un mesaj pe facebook și îmi spuneți când să vin după acte! Vă doresc o zi mirifică! Ionuț Radu”.

Conform lui Ionuț Radu, FC Hunedoara îi datorează în total: 4.350 lei adică 1.600 lei și 600 euro!

State: „Jitaru e scump!”

Un alt jucător care a evoluat sezonul trecut pentru FC Hunedoara și se află în grațiile fanilor este Samuel Jitaru. Jucător liber Sami a purtat o rundă de negoieri cu noul finanțator al FC Hunedoara, Alina State însă cam deodată transferul milocașului este în stand-by. Motivul? Pretențiile finaciare ale lui Jitaru sunt exagerate. „Jitaru a fost pe lista noastră, înainte de discuții, pentru a rămâne în lot. Sami a cerut aproape dublu salariu fața de oricare alt jucător și vreo 3.000 euro la semnătură. Țin foarte mult la un echilibru al salariilor sau la o scară de valori în lotul de jucători. După discutii, l-am trecut pe a doua listă…”, a explicat State.

4 atacanți are în lot FC Hunedoara: Dan Suciu, Lintaru, Benea și Nicula

Articol scris de Sami Tamaș

03 Aug. 2012, 14:41 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă