Muțiu și Cioinac vor juca la Unirea Tărlungeni

Muțiu și Cioinac** vor juca la Unirea Tărlungeni

Unirea Tărlungeni mută spectaculos pe piața transferurilor. Oficialii echipei brașovene au reușit să-l împrumute pentru un sezon pe portarul Vlad Muțiu de la Dinamo, iar mijlocașul central Ionuț Cioinac (foto, în dreapta) și-a dat acordul să joace pentru Unirea, informează Monitorul Expres.

Vlad Muțiu (20 de ani) este un portar de mare perspectivă, care a jucat la Dinamo II, iar în ultimul an s-a pregătit și cu echipa mare. Muțiu a fost recomandat celor de la Unirea de Traian Marc, cel care îl cunoaște foarte bine din perioada în care cei doi au fost colegi la Dinamo.

Ionuț Cioinac (24 de ani) evoluează mijlocaș defensiv sau fundaș central. Este un produs al Școlii de Fotbal „Gică Popescu” și a mai evoluat la Dunărea Galați, ASA Târgu Mureș, AFC Fortuna, Farul și pentru un singur meci în Liga 1 la Dinamo. Experiența lui Cioinac la Dinamo a fost una extrem de scurtă. 37 de minute jucate într-un meci cu Viitorul, un autogol, un penalti comis și un cartonaș galben, a fost bilanțul fotbalistului la Dinamo.

Muțiu și Cioinac pot debuta pentru Unirea, sâmbătă în amicalul cu CS Afumați, care se va disputa sâmbătă, la Tărlungeni, de la ora 10:30.

Pe aceeași temă