Mureșenii dau noi lovituri: Balauru și Stere revin în curtea lor

Mureșenii dau noi lovituri:** Balauru și Stere revin în curtea lor

Capul de afiș al pieței transferurilor pare a fi ținut în această perioadă de către cei de la FCM Tg. Mureș. După ce i-au adus pe rând pe Istrate de la Unirea Alba Iulia, Vârtic de la Săgeata Năvodari, plus pe Aurelian Băbuțan în conducere, iată că FCM-ul mai bifează două noutăți, care sunt de fapt niște reveniri. Este vorba de portarul Dragoș Balauru, care a fost împrumutat în tur la U Cluj, dar și de veteranul Mihai Stere, luat de la liderul Corona Brașov. În privința lui Balauru, lucrurile au fost simple, deoarece mureșenii aveau drept de rechemare a acestuia oricând, iar insolvența Clujului nu a făcut decât să grăbească revenirea acestuia.

Momentan, Stere revine doar în stafful echipei

În ceea ce îl privește pe Stere, lucrurile sunt mai complicate deoarece acesta nu a reușit încă să își ia transferul ca jucător de la Corona, acolo unde a jucat în tur. Se pare că acest lucru nu a fost posibil din cauza banilor pe care îi mai are de luat de la brașoveni și la care nu vrea să renunțe cu una cu două. De aceea, Stere a venit la gruparea mureșeană momentan pe postul de director sportiv, urmând ca după rezolvarea situației cu cei de la Corona să își continue activitatea și ca jucător. Interesant de remarcat că Stere revine la Târgu Mureș după doi ani, interval în care a jucat tot anul 2011 la Concordia Chiajna și tot anul 2012 la Corona.

UPDATE: într-un interviu acordat în Transilvania Expres, Stere a declarat: „Sunt doar discuții, nu am ajuns la un acord cu cei de la Tg. Mureș. Mai am con­tract încă șase luni cu Corona și e normal să discut mai întâi cu cei din conducerea acestui club. În zilele următoare voi lua o decizie”

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

 

 

Pe aceeași temă