Murariu intenționează să renunțe la patru jucători!

Murariu** intenționează să renunțe la patru jucători!

Nu mai puțin de zece jucători noi se antrenează în prezent sub comanda antrenorilor Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu și Ion Buzoianu. Este vorba de Marius Zăvoi (Voința Sibiu), Marius Doboș (FC Dorohoi), Flavius Chișu (Seso Câmpia Turzii), Maradona Chiriac (FC Botoșani), Alin Zereș (Voința Sibiu), Marian Găldean (Unirea Alba Iulia), Ovidiu Morariu (Chindia Târgoviște), Ionuț Nuțescu (Kosarom Pașcani), Marius Călugăru (Kosarom Pașcani) și Adrian Caragea (Kosarom Pașcani).

Tehnicienii Rapidului sunt mulțumiți de cum s-au comportat aceștia până acum în meciurile amicale și ședințele de pregătire, existând șanse reale ca majoritatea să fie opriți în lotul cu care gruparea suceveană va aborda partea a doua a sezonului oficial. „Venirea acestor jucători a avut un impact pozitiv în sânul echipei, întrucât fiecare component al lotului se străduiește acum să demonstreze că-și merită și pe mai departe locul la Rapid. În mod cert ne-am întărit substanțial, suntem mai puternici decât în tur, abia acum existând cu adevărat concurență pe toate posturile”, a declarat antrenorul principal al „ceferiștilor”, Ovidiu Murariu.

Tehnicianul sucevean apreciază că următoarele două meciuri amicale, cu Dunărea Galați și Kosarom Pașcani, vor fi hotărâtoare în privința componenței finale a lotului cu care alb-vișiniii vor aborda returul ligii secunde. „În prezent se antrenează cu Rapidul 28 de fotbaliști, iar intenția noastră este să abordăm sezonul de primăvară cu un lot de 24 de jucători”, a precizat Murariu.

Partida cu Dunărea Galați va avea loc mâine, cu începere de la ora 12.00, pe stadionul 1 Mai din Ițcani, iar meciul cu Kosarom se va desfășura sâmbătă, cel mai probabil în aceeași locație.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă