Moroșanu nu mai este jucătorul Farului. Tudorache a ajuns și el la un acord privind rezilierea

Moroșanu nu mai este jucătorul Farului.** Tudorache a ajuns și el la un acord privind rezilierea

FC Farul și unul dintre jucătorii din lot, atacantul de 20 de ani Alexandru Moroșanu (foto, stânga, alături de Valentin Ion, actualmente împrumutat la Delta Dobrogea), s-au despărțit pe cale amiabilă. De asemenea, a intervenit un acord de principiu între club și fundașul central Florentin Tudorache pentru rezilierea contractului, urmând ca în perioada următoare cele două părți să convină asupra tuturor aspectelor. În ce-l privește pe fundașul dreapta Claudiu Popa, acesta a vrut să plece, însă, în cele din urmă, va rămâne la echipă cel puțin până la finele play-out-ului Ligii a 2-a.
 
FC Farul va debuta în play-out sâmbătă, 4 aprilie, întâlnind în deplasare, de la ora 11.00, CS Balotești. Tot sâmbătă, de la aceeași oră, a fost programată partida FCM Dorohoi – ACS Berceni. În play-out se pleacă de la următorul clasament, dat de punctele acumulate în sezonul regulat: 1. Balotești – 26p, 2. Dorohoi – 25p, 3. Farul – 22p, 4. Berceni – 19p. Primele trei clasate se mențin în Liga a 2-a, în vreme ce echipa de pe ultimul loc va disputa baraj cu ocupanta aceluiași loc din seria secundă.
 
În afară de meciul cu CS Balotești, Farul va mai disputa în play-out partidele: în etapa 2 (11 aprilie) – cu Berceni (acasă); în etapa 3 (18 aprilie) – cu Dorohoi (în deplasare); în etapa 4 (25 aprilie) – cu Dorohoi (acasă); în etapa 5 (2 mai) – cu Berceni (în deplasare); în etapa 6 (9 mai) – cu Balotești (acasă). Barajul pentru evitarea retrogradării se dispută în dublă manșă, pe 16 și pe 23 mai. „Pentru noi, fiecare dintre aceste meciuri e un examen”, a declarat președintele executiv al FC Farul, Auraș Brașoveanu.

Sursa: Ziua Constanța

Pe aceeași temă