Monac, ofertat de două echipe din Liga I: „Aștept până pe 10 ianuarie să văd ce se întâmplă la UTA”

Monac, ofertat de două echipe din Liga I:**

Deși a avut un tur de campionat modest, fără nicio realizare importantă în tricoyul UTA-ei, Cristian Monac a rămas în vizorul cluburilor de Liga 1. Mijlocașul ofensiv de 21 de ani a plătit tribut și accidentării musculare ce l-a scos din circuit o lună de zile, însă calitățile sale de fotbalist nu pot fi puse la îndoială.

Tocmai de aceea, mai multe echipe din elită se bat pe semnătura arădeanului, cele mai insistente fiind FC Vaslui și Gaz Metan Mediaș. Se știe că de pe 1 ianuarie, „textilistul” intră în ultimele 6 luni de contract cu „Bătrâna Doamnă” și-și poate alege formația pentru care să evolueze din vară.

„Împreună cu tatăl meu am hotărât să așteptăm până pe 10 ianuarie pentru a vedea ce se întâmplă la UTA. Nu prevăd nimic bun, dar nu aș vrea să-mi pare rău apoi. E adevărat că aș dori să ajung cât mai repede în Liga 1, însă nu forțez destinul. Pe de altă parte, nici nu pot rămâne la un club unde nu se dau salarii, prime nimic, dar nici nu sunt condiții de pregătire. M-a ajutat domnul Giovanni Catanzariti cu niște bani de Sărbători, căci ultimii bani de la UTA i-am văzut în luna octombrie, cei 75% din salariul pe luna august. Așa nu se poate merge înainte. Chiar am vorbit cu câțiva dintre colegii mei care se descurcă din ce în ce mai greu și au avut un Crăciun trist”, a punctat Cristi Monac.

În această toamnă, Eugen Trică a recunoscut că se aștepta mult mai mult de un fotbalist pe care l-ar vedea în culorile echipei naționale. „Sunt conștient că nu am avut un tur prea bun, dar de abia aștept să reiau pregătirile cu UTA sau cu o altă echipă, dacă va fi cazul. Îmi place prea mult fotbalul și nu mă simt prea bine în vacanță. Astăzi, stiu că-mi voi relua pregătirile cu UTA, dar…”, a adăugat utistul.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă