Miroslava a împrumutat doi jucători în Turcia. Caragea și Botezatu vor juca la TekirdaĂŸspor

Miroslava a împrumutat doi jucători în Turcia. **Caragea și Botezatu vor juca la TekirdaĂŸspor

Pe perioada vacanței de iarnă, patru dintre componenții echipei Știința Miroslava – Adrian Caragea, Bogdan Botezatu, Ilie Talpan și Alin Abuzătoae s-au deplasat în Turcia, la TekirdaĂŸ, unde au susținut probe la echipa locală TekirdaĂŸspor, care are ca obiectiv promovarea în eșalonul superior. Doi dintre aceștia, Caragea și Botezatu au intrat în componența lotului care a plecat pe 2 ianuarie în Antalya pentru cantonamentul de pregătire dinaintea returului de campionat, care va începe pe 25 ianuarie.

Alături de jucători a fost prezent, pentru un schimb de experiență și antrenorul principal al Științei Miroslava, Cristian Ungureanu. Timp de o săptâmână, acesta a studiat alături de conducerea tehnică a echipei locale diferite scheme tehnico-tactice și a făcut schimb de informații.

„Au un stil apropiat de cel pe care îl abordăm noi, dar nu au jucători cu tehnicitatea și imaginația jucătorilor noștri. Am rămas plăcut impresionat de organizarea clubului și de devotamentul suporterilor, aici menționând că doar la antrenament vin aproximativ 150-200 spectatori”, a comentat Cristi Ungureanu.

„Această oportunitate deschide noi orizonturi în ceea ce privește promovarea jucătorilor tineri și cu reale calități, componenți ai lotului Științei Miroslava, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional. Este important ceea ce vor realiza și cum se vor exprima jucătorii în teren pe această perioadă de împrumut (patru luni), în vederea prelungirii protocolului de colaborare cu clubul TekirdaĂŸspor. Aștept să concretizăm cât mai repede și oferta apărută pentru portarul nostru, Raul Avram, tot de la o echipă din Turcia, dar din liga secundă.” a declarat președintele ieșenilor, Daniel Acatrinei

Pe aceeași temă