Minerul Lupeni a transferat 13 jucători

11 Aug. 2009, 13:09 Bursa transferurilor
Minerul Lupeni** a transferat 13 jucători

Chiar dacă au pierdut 9 jucători de bază, în această vară, oficialii de la Minerul Lupeni nu au stat cu mâinile în sân și au căutat soluții pentru înlocuirea celor plecați. Astfel „minerii” din Lupeni au optat pentru reîntinerirea lotului, majoritatea celor veniți având vârste cuprinse între 19 și 27 de ani.

 

”Au venit mulți jucători tineri pe care ne bazăm. Este foarte important ca Minerul să înceapă prim etapă cu dreptul”, a declarat președintele secției de fotbal Mihai Basarab.

 

Astfel Minerul a transferat nu mai puțin de 13 jucători,dintre  care  cele mai importante achiziții sunt Lucian Zoicaș de la Pandurii Tg Jiu, Ionuț Pașca – Arieșul Turda, Vasilică Popa – Oțelul Galați. Nicușor Neacșu – Universitatea Craiova.

 

Dacă Minerul s-a declarat mulțumit de transferurile efectuate, în schimb Jiul a avut probleme la acest capitol. Singura certitudine este jucătorul Robert Roszel de la Râmnicu Vâlcea, în timp ce alți 6 jucători care păreau că s-au înțeles cu Jiul au părăsit echipa cu câteva zile înainte de începerea campionatului.

 

„În mare parte lotul este format din jucătorii pe care i-am avut în sezonul trecut. Poate vom mai aduce  unul sau doi jucători, funcție de obiectivul clubului”, a afirmat directorul sportiv George Boboc.  

 

articol scris de Loredana Juglea
 

11 Aug. 2009, 13:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă