Miloș Deletic s-a întors la Săgeata Năvodari

Miloș Deletic** s-a întors la Săgeata Năvodari

Deși a fost prezentat printre cei 23 de jucători aduși în această vară de către A.S.A. Târgu Mureș, sârbul Miloș Deletic a ajuns la… Săgeata Năvodari. Fostul internațional de juniori, care are și pașaport italian, a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea din nordul litoralului și reprezintă un upgrade important în linia mediană a năvodărenilor.

„Deletic este, probabil, jucătorul pe care l-am dorit cel mai mult înapoi, așa cum l-am dorit foarte mult și în iarna trecută. Nu știu ce au declarat cei de la Târgu Mureș, ci știu că Miloș este jucătorul nostru începând de duminică. El a semnat pe trei ani și rezolvă, dintr-un foc, cel puțin două probleme ale echipei, legate de numărul jucătorilor care pot evolua ca mijlocaș central și al jucătorilor sub 21 de ani pe care suntem obligați să-i folosim”, na declarat managerul Aurelian Băbuțan.

Deletic, care a fost ofertat, ieri, și de Rapid București, a evoluat în toate cele 15 partide ale returului Ligii 1 în sezonul trecut, în majoritatea partidelor fiind apreciat pentru contribuția sa la jocul echipei. Pentru că este în urmă cu pregătirea, el nu va evolua, însă, mâine, în meciul contra Farului, stafful tehnic al constănțenilor fiind deja edificat în privința potențialului jucătorului.

Surprinzător, pentru că oficialii Săgeții infirmaseră săptămâna trecută apariția unor noi surprize, ieri, Aurelian Băbuțan a confirmat că gruparea mai are discuții cu 2-3 jucători „pentru posturile deficitare, toți jucători care au evoluat în Liga 1 și pot contribui imediat”, dar și „cu jucători sub 21 de ani care să permită echipei să aibă soluții regulamentare de calitate chiar și în cazul unor ghinioane”.

Sursa: Observator de Constanța

Pe aceeași temă