Milan nu mai vine la Severin

04 Jul. 2009, 14:23 Bursa transferurilor
Milan nu mai vine la Severin

Deși reunirea lotului a avut loc miercuri dimineața, sârbul Milan Mitic nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei mehedințene. Mijlocașul la închidere și-a pus impresarul să anunțe conducerea oltenilor că are mai multe oferte, dar președintele executiv Vasile Mănescu nu concepe să renunțe prea ușor la jucătorul adus la malul Dunării în urmă cu doi ani.

 

„Mitic mai are contract cu noi, iar în cazul în care nu se va prezenta la antrenamente îl vom suspenda. Dacă vrea neapărat să plece, să vină cu o ofertă concretă. Nu-l putem lăsa să plece gratis, așa cum vrea el”, a spus Mănescu despre jucătorul de 25 de ani, adus liber de contract în iunie 2007, din eșalonul trei al campionatului din Serbia, unde jucase pentru FK Sopot Belgrad.

 

În Liga a II-a din România, Mitic s-a impus la FC Drobeta, pentru care a jucat în turul primului sezon pe postul de fundaș dreapta, după care a trecut mijlocaș la închidere. Per total, acesta a bifat 57 de partide, majoritatea ca titular, interval în care a marcat și cinci goluri, toate sezonul trecut.

 

Nici portughezul Hugo Moutinho n-a mai ajuns la malul Dunării, dar acesta a anunțat că va ateriza în România pe 6 iulie

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

04 Jul. 2009, 14:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă