Milan Mitic și Dulee Johnson au semnat cu CSMS Iași. Lăcătuș a avut 29 de jucători la reunire

Milan Mitic și Dulee Johnson au semnat cu CSMS Iași.** Lăcătuș a avut 29 de jucători la reunire

După doar zece zile de vacanță, nou-promovata CSMS Iași s-a reunit, joi dimineață, la arena din Copou. La primul antrenament al zilei au participat și noutățile Cristi Munteanu, Milan Mitic și Branko Grahovac, jucători care au semnat în ultimele zile contracte pe un sezon cu gruparea ieșeană.

Liberianul Dulee Johnson (foto)(fost la Săgeata Năvodari), al patrulea transfer al verii pentru CSMS, a semnat și el pe un sezon cu gruparea din Copou, dar nu a participat la antrenament, fiind învoit două zile.

„Dulee Johnson și Milan Mitic au semnat contractele, sunt jucătorii noștri. Cei doi au semnat pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, la fel ca și în cazul lui Cristi Munteanu și Branko Grahovac”, a declarat președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea.

29 de jucători la reunire

La reunire au fost prezenți 29 de jucători, dar la câțiva dintre ei se va renunța în perioada următoare. Au fost prezenți în Copou inclusiv Țigănașu și Plămadă, jucători ale căror împrumuturi de la Astra Giurgiu, respectiv FC Botoșani au expirat.

Iată lotul prezent la reunire: Caparco, Grahovac, Grecu, Bălan, Dani (portari), Radovic, Mitic, Firoiu, Vișa, Cioranu, Mihalache, Plămadă, Cristi Munteanu,  Vladu, Radu Miron (fundași), Moisii, Țigănașu, Bosoi, Onofraș, Călugăru, Crețu, Olah, Novac, Dedu, Liviu Mihai, Bădic (mijlocași), Dobre, Pălimaru, Crengăniș.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă