Mihuț și Buican rămân

12 Aug. 2009, 12:21 Bursa transferurilor
Mihuț și Buican rămân

 

Situația jucătorilor sosiți în lotul provizoriu al UTA-ei este în curs de clarificare, însă cel târziu astăzi trebuie să se ia anumite decizii în ceea ce-i privește.

Potrivit oficialilor Bătrânei Doamne jucătorii Dorin Mihuț și Doru Buican nu au motive de îngrijorare, ambii urmând să fie păstrați în ciuda zvonurilor din ultimele zile care anunțau complicații în privința lor. Mihuț a revenit la Arad ca jucător liber de contract, după ce-a evoluat în returul sezonului trecut pentru CSM Râmnicu Vâlcea. Doru Buican s-a întors la sfârșitul săptămânii trecute, vineri, la UTA, având acordul clubului Gaz Metan Mediaș de-a evolua la Arad sub forma unui împrumut de un an.

 

Mijlocașul Furdean a revenit la UTA după ce echipa arădeană s-a întors din cantonamentul de la Moneasa, însă el este jucătorul Bătrânei Doamne și va fi menținut în lot, după ce în sezonul trecut a fost împrumutat de la UTA formației CFR Simeria, unde a evoluat ca junior.

 

Șanse mici pentru Zimmermann
Incerte sunt deocamdată situațiile jucătorilor Zimmermann și Pecarov. În condițiile în care Bujor va fi readus de la Gloria, dispare interesul oficialilor utiști de a-l păstra pe Zimmermann, mai ales că nu s-a clarificat nici poziția celor de la FC Timișoara față de el. Timișorenii sunt de acord să-l ofere gratis UTA-ei, cu condiția ca arădenii să-i plătească salariul. Cum salariul acestuia este mult peste posibilitățile Bătrânei Doamne, oficialii utiști ar dori ca timișorenii să-i suporte cea mai mare parte din contract, dar nu există un acord între cluburi din acest punct de vedere.

 

Ionuț Popa va decide vizavi de Pecarov

În ceea ce-l privește pe Dejan Pecarov, adus ca jucător liber după ce în ultimul sezon al Ligii a II-a a evoluat pentru CFR Timișoara, o decizie va fi luată cel târziu în cursul zilei de miercuri. Oficialii Bătrânei Doamne au amânat o hotărâre legată de Pecarov, pentru că revenirea lui George Țucudean era incertă în ultimele 48 de ore. În plus, s-a ajuns și la o înțelegere cu CFR Cluj pentru Paul Batin, dar cu toate acestea, Pecarov ar putea să fie menținut în lot, decizia finală urmând să-i aparțină antrenorului Ionuț Popa.
 

Articol scris de Sebastian Șilcovan

12 Aug. 2009, 12:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă