Metalul Reșița are opt nume noi pregătite pentru Antalya

Metalul Reșița are opt nume** noi pregătite pentru Antalya

„Rosso-nerii” și-au conturat în mare parte lotul cu care vor ataca play-off-ul la primăvară. Elevii lui Marian Pană au învins ieri cu 4-0 pe Muncitorul Reșița în ultimul test înaintea plecării în Turcia. Reșițenii s-au înțeles cu nu mai puțin de opt jucători în această iarnă, dar au mai și renunțat la un nume.

Ultimul plecat e fundașul central Adrian Potopea. Potopea a bifat doar cinci partide în toamnă în campionat și nu face parte din lotul pentru Antalya. În schimb reșițenii își vor lua în cel de-al doilea stagiu toate achizițiile sau mai bine zis jucătorii care mai mult ca sigur vor îmbrăca tricoul roș-negru în retur. Deoarece Oprița încă mai așepta oferte. Pe lângă fostul stelist, care a îmbrăcat tricoul lui CSU Craiova în tur, Metalul va miza și pe Cl. Dragu, Zimmermann, Crețu, Vădrariu, Nogo, Alin Stoica și Enescu. Stoica e o noutate în lotul bănățean, el a jucat la începutul sezonului pentru ASA Tg. Mureș și a mai evoluat la Damila și Chiajna.

Miercuri, Metalul a zdrobit Muncitorul Reșița (L3) cu 4-0 prin golurile lui Neagoe, Nogo și Enciu (2). Tehnicianul Marian Pană a mizat în prima repriză pe: Pascal – R. Cristian, Apostol, Stoica, Liuba, Breșneni, Vaștag, Vasile, Oprița, Szabo și S. Mureșan. În partea a doua au mai intrat: Zimmermann – Nogo, Popescu, Neagoe, Besart, Cl. Dragu, Făgărășanu, Enciu și Vădrariu.

Dintre jucătorii rămași în probe, kosovarul Besart, un mijlocaș de 21 de ani, a fost aproape de a fi înregimentat, dar s-a renunțat la el în ultima clipă. În timp ce spaniolul Calvo din Segunda B, testat în amicalul cu Ripensia, a părăsit echipa. „Eu spun că suntem acoperiți destul de bine. Poate mai vine un fundaș stânga, un jucător sub 21 de ani”, a conchis Marian Pană, antrenorul Metalului Reșița.

Adversar cu nume în Antalya

Deși nu sunt bătuți în cuie toți adversarii din jocurile amicale ale cantonamentului din Turcia. Metalul Reșița ar urma pe hârtie să aibă parte de cel puțin un adversar foarte puternic. Astfel, pe 6 februarie apare se vor înfrunta ucrainenii de la Karpaty Lvov, în timp ce în 4.02. cărășenii vor juca probabil cu liderul ligii secunde maghiare, Nyiregyhaza. Rosso-nerii vor pleca în Antalya pe 3 februarie și vor mai disputa alte patru amicale în acest stagiu.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă