Marius Mareș va juca în partea a doua a sezonului la ACS Berceni

Marius Mareș** va juca în partea a doua a sezonului la ACS Berceni

Marius Mareș (19 ani), fost jucător la echipele Jiul Petroșani și FC Vaslui, a ajuns la o înțelegere cu ACS Berceni (locul 9 în Seria I) și va evolua în a doua parte a sezonului în Liga 2. Mijlocașul a venit la echipa ilfoveană prin intermediul lui Dinamo, cluburi despre care se știe că din această iarnă au un parteneriat.

Jucătorul de 19 ani a jucat sâmbătă pentru ACS Berceni în amicalul cu Viitorul Axintele. Mareș a evoluat pe toată durata primei reprize a testului câștigat cu 2-0 în fața echipei din Liga 3. Acesta i-a avut alături în linia de mijloc pe Alin Pătrașcu, Jugaru și Scărlătescu.

Pentru Marius Mareș revenirea pe teren este bine venită, având în vedere faptul că a trecut ceva timp de când acesta nu a mai jucat într-un meci oficial, de pe vremea când era la FC Vaslui în prima ligă.

Victorie cu Axintele

În altă ordine de idei, sâmbătă, pe sinteticul din Berceni, ACS s-a impus cu 2-0 în fața Viitorului Axintele. Echipa pregătită de Silviu Ion a deschis scorul în a doua repriză prin experimentatul Epaminonda Nicu (a executat perfect o lovitură liberă de la 25 metri), iar rezultatul final a fost stabilit de Badea după o centrare a lui Răzvan Pivniceru.

Pentru ACS Berceni a jucat în prima repriză: Meilă – Sandu, Popescu, Mihai, L. Cristea – A. Pătrașcu, Jugaru, Mareș, Scărlătescu – Enciu, Văduva. În partea a doua au evoluat astfel: Ignat – Dapo, Lica, Gheorghe, Ciuică – Scărlătescu, Stan, E. Nicu, Pivniceru – Badea, Ionică.

Articol scris de Loredana Juglea

Pe aceeași temă