Marius Ene, încă o lovitură dată de Corona!

28 Jan. 2012, 11:51 Bursa transferurilor
Marius Ene,** încă o lovitură dată de Corona!

De câteva zile liderul seriei a VI-a din Liga a III-a a mai bifat un transfer de excepție pentru acest nivel. Brașovenii au reușit să îl aducă pe atacantul Marius Ene care va împlini 30 de ani la sfârșitul lui mai. Este al treilea transfer important al Coronei după readucerea lui Marinescu și împrumutarea lui Traian Marc de la FC Brașov.

„Am venit pentru performanță și nu pentru factorul financiar, înțelegându-mă cu președintele brașovenilor în două minute” a declarat atacantul legat de sosirea lui la ocupanta fotoliului de lider din seria a VI-a. Ene a jucat în tur la Otopeni acolo unde a marcat un gol în 10 meciuri. De-a lungul carierei, atacantul din Moreni a mai jucat la Petrolul, Prefab, Petrolul, Snagov, Drobeta, Farul, Juventus, Alro și mai sus menționata Otopeni.

Antrenorul Daniel Bona va avea o sarcină grea în retur în alegerea unei formule de start în ceea ce privește ofensiva. Prin venirea lui Ene, concurența va fi aprigă în avanposturi acolo unde Corona îi are acum pe M. Ene, Elek, B. Marinescu, Chirciu, Lita și Zelencz. Ultimul dintre ei este în curs de refacere după accidentarea oribilă suferită în tur, revenirea lui pe teren fiind certă pentru startul returului. Masivul atacant se află deja în faza alergărilor ușoare, urmând a primi acceptul de a intra la jocul cu mingea de luna viitoare.

„Ne-am întărit serios față de ce am pierdut în iarnă. Am un lot foarte bun și am totul rezolvat la nivel de posturi. Ce mă bucur cel mai mult este că toți jucătorii sunt sănătoși, mergem toți în cantonament. Dacă nu vom avea probleme medicale pe parcursul returului sunt ferm convins că vom face o treabă bună.” a declarat antrenorul principal Daniel Bona.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

28 Jan. 2012, 11:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă