Marica a făcut încă o mutare în stafful echipei SSC Farul! Un fost campion cu Steaua și jucător la Rapid, U Craiova, FC Național sau Dinamo a fost numit manager sportiv

După ce l-a readus pe Ion Barbu la echipă, de această dată urmând să fie delegat, SSC Farul a mai făcut o mutare în staff. Clubul finanțat de Ciprian Marica și-a numit un manager sportiv, în persoana unui fost fotbalist la Farul, Rapid, U Craiova, FC Național, Steaua și Dinamo. Este vorba despre Tiberiu Curt (43 de ani), care revine astfel la echipa înființată de suporteri, unde a mai fost manager pentru o scurtă perioadă, în februarie 2018.

„Bine ai venit, Tiberiu Curt! Manager Sportiv FC Farul Constanța”, a anunțat SSC Farul pe pagina sa de Facebook.

Originar din Medgidia, Tiberiu Curt a fost fundaș la Farul, Rapid, U Craiova, FC Național, Steaua și Dinamo, cel mai mult evoluând la echipa din Cotroceni, însă cele mai importante rezultate obținându-le la clubul din Ghencea, două titluri de campionat, în sezoanele 2004/2005 și 2005/2006.

Altfel, SSC Farul joacă, duminică, 27 ianuarie, de la ora 14:30, la stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, un amical cu prim-divizionara Astra. Până acum a disputat două parte de pregătire, ambele câștigate cu 5-0, cu FC Farul, echipă din Liga 4 deținută tot de Marica, și CS Făurei.

Pe aceeași temă