Maradona, luat definitiv de Rapid!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Feb. 2013, 12:14 Actualizat: 22 Feb. 2013, 12:15 Bursa transferurilor
Maradona,  luat definitiv de Rapid!

Rapid a obtinut transferul definitiv al mijlocasului Maradona Chiriac de la FC Botosani. Desi initial oficialii gruparii botosanene au afirmat ca-l vor lase pe jucatorul de 21 de ani doar sub forma de împrumut, acestia au decis în cele din urma sa-l cedeze definitiv pe Areni, fara a mai avea vreo pretentie financiara in schimb.

Amical mutat la Bacău

Sucevenii vor disputa astăzi un nou meci de verificare, echipa antrenata de Ovidiu Murariu si Bogdan Tudoreanu urmand sa joace cu incepere de la ora 14.30, pe terenul liderul seriei intai din Liga a 3-a, Sport Club Bacau. Initiat partida ar fi trebuit sa se joace pe stadionul Areni, dar in conditiile in care oficialii bacauani au afirmat ca dispun de un teren mai bun de joc, amicalul a fost mutat in orasul lui Bacovia.

Cu ocazia acestui amical, tehnicienii suceveni asteapta sa-l vada la lucru si pe Mihai Petrescu, un mijlocas stanga in varsta de 25 de ani, venit de la divizionara secunda Unirea Alba Iulia, grupare pentru care a marcat trei goluri in turul campionatului. „Avem promisiunea jucatorului ca va ajunge la meciul de la Bacau. Petrescu a jucat zece meciuri in tur la Alba Iulia, a marcat trei goluri si a dat doua pase de gol, asadar are referinte bune. Asteptam sa-l vedem la joc”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Format la grupele de juniori ale clubului Vointa Sibiu, Mihai Petrescu a mai evoluat de-a lungul carierei la formatiile Jiul Petrosani, Politehnica II Timisoara, Unirea Dej, Girom Albota (Liga a 3-a) si Muresul Deva.

Pana la startul returului, Rapid mai are programate doua jocuri de verificare, ambele in deplasare: miercuri, cu Ceahlaul II Piatra Neamt, si vinerea viitoare, cu Petrotub Roman. In prima etapa din sezonul de primavara, programata pe 9 martie, trupa antrenata de Ovidiu Murariu va evolua pe terenul Deltei Tulcea.

Sursa: Gazeta de Suceava

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Feb. 2013, 12:14 Actualizat: 22 Feb. 2013, 12:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă