Manea este noul președinte al Rapidului după ce și-a reziliat contractul cu Corona!

Manea este noul președinte al Rapidului** după ce și-a reziliat contractul cu Corona!

UPDATE 19:16: Nicolae Manea, care și-a reziliat contractul cu gruparea Corona Brașov, este începând din această seară noul președinte al clubului FC Rapid, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul de imagine al formației din Liga a II-a, Lucian Ionescu.

Manea va fi prezentat oficial într-o conferință de presă ce va avea loc vineri, de la ora 13.00, la baza Pro Rapid și la care vor mai participa antrenorul Viorel Moldovan și Lucian Ionescu.


Președintele secției de fotbal a clubului ACS Corona Brașov, Nicolae Manea, a declarat, miercuri, agenției MEDIAFAX, că și-a reziliat contractul cu gruparea ardeleană, el urmând să fie instalat la conducerea grupării din Liga a II-a FC Rapid.

„M-am despărțit de comun acord de clubul Corona. Sincer, eu le-am mulțumit oamenilor de aici, pentru că m-au primit ca lumea, nu am ce să le reproșez din punctul ăsta de vedere. Le-am și spus că regret că nu am putut face mai mult pentru această echipă, dar am fost sincer și le-am spus că simt că nu îi pot ajuta mai mult acum”, a spus Manea.

Chiar dacă a plecat, Manea este în continuare optimist în ceea ce privește salvarea de la retrogradare a formației Corona Brașov. „Dacă am plecat nu înseamnă că nu cred că această echipă se poate salva de la retrogradare. Da, sunt puțini cei care mai cred acest lucru, dar eu mă număr printre ei. Cu câteva schimbări în echipă eu cred că se poate. Chiar sper ca această echipă să rămâmă în Liga I”, a adăugat Nicolae Manea.

El a confirmat oferta grupării FC Rapid, dar a explicat că mai are câteva detalii de discutat cu acționarii clubului giuleștean înainte de a prelua funcția de președinte.Rapidul mă vrea, de altfel cei de acolo m-au vrut și în vară, dar eu am ales să rămân la Corona și să încerc să fac treabă acolo. O să vedem ce va fi, suntem în discuții, dar mai avem de pus la punct câteva detalii”, a precizat Manea.

Președintele ACS Corona Brașov, Ciprian Anghel, a declarat, miercuri, că în zilele următoare se va decide numele celui care va prelua postul lăsat liber de Nicolae Manea. „Din păcate, domnul Manea ne-a anunțat că renunță la colaborarea cu noi și vrem să-i mulțumim pentru tot ce a reușit la Corona și să-i urăm mult succes în continuare. Ne vom gândi foarte bine în zilele următoare la un posibil înlocuitor și vom anunța în cel mai scurt timp noua structură a secției de fotbal. Oricum activitatea vă continua și ne propunem să întărim echipă în această iarnă”, a afirmat Anghel.

Nicolae Manea a venit la Corona Brașov în vara anului trecut, odată cu promovarea echipei în Liga I și la început a ocupat funcția de antrenor principal. După etapa a V-a, la conducerea tehnică a echipei a fost numit Ionel Gane, iar Manea a devenit președinte al secției de fotbal.

Sursa: Mediafax

Pe aceeași temă