Magdaș, ultimul sosit la ACS Recaș

22 Feb. 2012, 20:59 Bursa transferurilor
Magdaș,** ultimul sosit la ACS Recaș

Ultimul (polist) sosit la „cramă” e Răzvan Magdaș, atacantul care s-a despărțit după tur de FC Hunedoara, unde a fost împrumutat. ACS Recaș trebuia să dispute astăzi un amical cu UTA, dar acesta a fost anulat, în schimb „verzii” vor juca mâine cu Luceafărul Oradea.

Răzvan Eusebiu Magdaș (23 de ani) va juca sub formă de împrumut la Recaș, fiind încă sub contract cu Poli, dar va avea drept de prelungire a înțelegerii pe încă un an. Atacantul nu a rupt gura târgului la ACU Arad sau Hunedoara, dar va avea un mediu propice de a ieși în evidență sub comanda lui Cosmin Petruescu. Acolo, îi va întâlni și pe colegii Cuciorvă, Aldea ori Moroșan, cu toții foști alb-violeți.

„El reprezintă și ultimul transfer, deoarece azi se încheie perioada de transferuri. Sunt mulțumit de iarna asta. Nu cred că ne avantajează că s-a amânat campionatul, mai ales prin prisma primei etape (cu Hunedoara). M-a surprins faptul că s-a schimbat și mai retrogradează doar trei echipe, dar asta e decizia celor care conduc fotbalul românesc”, ne-a declarat Ioan Miculaș, președintele „atleticilor”.

Aceștia vor disputa mâine un amical la Salonta cu divizionara secundă Luceafărul, după ce au fost refuzați de UTA pentru o partidă ce trebuia jucată azi. Sâmbătă pe teren propriu e așteptată Poli Timișoara, în cel mai important amical din pauza hibernală.

Sursa: Banat Sport

22 Feb. 2012, 20:59 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă