Luceafărul Oradea a început cantonamentul de la Băile Felix cu 21 de jucători! Un belgian, singura noutate din lotul lui Lupuț

Luceafărul Oradea a început cantonamentul de la Băile Felix cu 21 de jucători!** Un belgian, singura noutate din lotul lui Lupuț

După zece zile de pregătire la propria bază sportivă, Luceafărul Oradea a început de luni cantonamentul din această iarnă. Echipa antrenată de Cristian Lupuț se află de luni la Băile Felix, acolo unde vor susține câte două antrenamente zilnice până pe 1 februarie.

În această perioadă, formația bihoreană va susține și un meci de pregătire, sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 13:00, în deplasare, la maghiarii de la Debrecen.

Cristian Lupuț și stafful său, compus din Viorel Domocoș (secund), Ioan Pap-Deac (antrenor de portari), Cristian Gurău (kinetoterapeut) și Alin Pușcău (psiholog), are 21 de jucători. Față de lotul avut la dispoziție la reunirea de pe 10 ianuarie, Luceafărul nu-i mai are pe Sergiu Pop, plecat la CSC Sânmartin, liderul Ligii a 4-a Bihor, dar nici pe Mark Parnău, venit în probe de la Unirea Tășnad (Liga 3).

Au fost păstrați Adrian Ciul și Pavel Laurențiu Nemeș, alți doi sătmăreni veniți de la Unirea Tășnad, iar ultima noutate este Alan Simon Wanya, un belgian de 20 de ani care poate evolua în banda dreaptă, atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș.

Lotul Luceafărului pentru cantonamentul de la Băile Felix: Bogdan Moga, Sebastian Moroz – Flaviu Drăgan, Cristian Oros, Vlad Opriș, Alexandru Băican, Alexandru Core, Hery Du-Ho Kim, Paul Chiorean, Gabriel Preoteasa, Vlad Prejmerean, Patrick Peter, Paul Mitrică, Vasile Pop, Constantin Roșu, Alexandru Dulca, George Paraschiv, Andrei Ludușan, Adrian Ciul, Pavel Laurențiu Nemeș și Alan Simon Wanya.

Față de lotul cu care a încheiat anul 2018, Luceafărul nu se mai bazează acum nici pe Andrei Tînc, Ionuț Ban, Răzvan Gunie, Daniel Lăsconi și Cătălin Țîră.

Foto: bihon.ro

Pe aceeași temă