„Locul Farului este în Liga 1”

15 Jan. 2012, 13:53 Bursa transferurilor

Portarul George Curcă a declarat, astăzi, pentru Sport13.ro, că de mâine se va antrena cu FC Farul, așteptând ca echipa constănțeană și clubul său, Dinamo, să finalizeze tratativele.

„Acum sunt pe autostradă, vin la Constanța. De mâine, voi fi la pregătirile Farului. Am o hârtie prin care pot să mă antrenez cu Farul până la perfectarea actelor. Să vedem sub ce titlu voi fi cedat la Constanța, definitiv sau împrumut. Eu m-am înțeles cu Farul. Am avut și alte oferte, dar am ales să mă întorc la Constanța. Când am plecat la Dinamo, mi-am propus ca odată și odată să revin la Farul”, ne-a spus Curcă.

În vara acestui an, se împlinesc trei ani de când George a plecat de la Farul la Dinamo, echipă cu care mai are contact până la jumătatea lui 2013. În acest sezon, goal-keeper-ul de 30 de ani nu a prins niciun meci de titular la Liga 1, antrenorii „câinilor” mergând pe mâna lui Bălgrădean. Curcă a fost rezerva sa, atât în campionat, cât și în Cupele Europene, iar la o partidă de Cupa României a apărat pentru Dinamo II.

Echipă bună pentru retur

Înainte de a se hotărî pentru întoarcerea la Farul, George Curcă a fost solicitat și de două cluburi din prima divizie, CS Mioveni și Voința Sibiu, dar portarul a ales Constanța.

„Am vrut să joc. Nu sunt obișnuit cu postura de rezervă, de aceea m-am dus și la Unirea Urziceni. În mare, sunt la curent cu situația Farului. Am urmărit ce s-a întâmplat în ultimul timp pe Internet sau am vorbit cu foști colegi. Sperăm să facem o echipă bună pentru retur la Farul, prin care să putem promova. Însă, dacă nu se va putea în acest sezon, la anul nu mai e voie să se rateze promovarea. E deja prea mult de când această echipă lipsește din Liga 1. Acolo e locul Farului”, a detaliat George Curcă.

15 Jan. 2012, 13:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă