Liderul Ligii 2 a realizat primul transfer, unul din Liga 1. Noua achiziție a mai fost antrenată de Dan Alexa de două ori

Liderul Ligii 2 a realizat primul transfer, unul din Liga 1.** Noua achiziție a mai fost antrenată de Dan Alexa de două ori

Prima clasată din Liga 2 e și prima echipă din campionat care a început să facă achiziții în această pauză de iarnă. Dan Alexa aduce la Dunărea Călărași încă un jucător pe care îl știe de la fostele sale echipe, unul cu experiența primei ligi.

Alin Dobrosavlevici (23 de ani) este prima achiziție a Dunării pentru partea a doua a sezonului, una în care vrea să-și mențină poziția promovabilă și să își întărească lotul pentru Liga 1. Fundașul originar din Moldova Nouă a fost antrenat de Dan Alexa atât la ASA Târgu Mureș, cât și la Concordia Chiajna. Dobrosavlevici vine la Dunărea de la Concordia, echipă unde în acest sezon nu a evoluat deloc în campionat, ci doar o dată în Cupa României. Tot de la Chiajna a fost adus în timpul desfășurării primei părți a campionatului și mijlocașul Valentin Munteanu.

„Este prima achiziție și sperăm să fie de bun augur. Am primit referințe bune despre el și mă bucur că a acceptat să evolueze pentru Dunărea, într-un moment important pentru noi. Îi urez mult succes și-mi doresc să se integreze cât mai repede în echipa noastră”, a declarat președintele Dunării, Florin Brișan, despre jucătorul care a semnat pe un an și jumătate.

Alin Dobrosavlevici a fost crescut de Avicola Buziaș, iar în cariera sa a evoluat pentru ACS Poli Timișoara, Dinamo II, Fortuna Poiana Câmpina, ACS Berceni, Academica Argeș, ASA Târgu Mureș și Concordia Chiajna. Dobrosavlevici are și două meciuri jucate pentru naționala Under 19 a României.

Pe aceeași temă