Lemnaru pleacă și el de la „U” Cluj. Țara exotică unde va ajunge atacantul

Lemnaru pleacă și el de la

Problemele financiare de la „U” Cluj îndepărtează jucătorii de la formația pregătită de Mihai Teja. Cum găsirea unui nou finanțator întârzie, iar edilul Clujului Emil Boc a vorbit chiar de înființarea unui nou club din vară pentru a-l înlocui pe cel actual în situația în care acesta se va desființa, jucătorii noi care sosiseră în această iarnă în lotul Universității încep să plece.

După ce Ionuț Târnăcop s-a accidentat și va sta pe tușă mai mult timp, iar Hristu Chiacu a plecat, iată că și Valentin Lemnaru și-a găsit un alt angajament. Pe lângă jucătorii care au evoluat în prima parte a campionatului și care au încetat greva, planul lui Teja de a atrage jucători cu experiență în speranța că „U” Cluj va prinde play-off-ul și se va bate la promovare dă rateuri. Deocamdată, doar Raul Ciupe se mai pregătește cu ardelenii, însă și el este în așteptarea unei alte oferte.

Valentin Lemnaru (31 ani) a plecat vineri de la Universitatea Cluj, echipă cu care se antrena încă de la reunire, și e aproape să semneze cu o echipă exotică, din Bahrain. „Ne-am înțeles pentru Valentin Lemnaru cu East Riffa, din Bahrain. Contractul se va întinde pe o perioadă de 6 luni și are opțiune de prelungire. Sper să se adapteze. Condițiile sunt foarte bune. Cu siguranță, pe viitor, veți mai auzi de jucători din România jucând acolo”, a spus Florin Vulturar, agentul jucătorului, la DigiSport. East Riffa este pe locul 4 în prima ligă din Bahrain.

În plus, Universitatea Cluj e aproape să-l piardă și pe unul dintre cei mai importanți jucători ce au evoluat în prima parte a acestui sezon. Lorant Kovacs are o ofertă din Ungaria, de la o echipă din prima ligă, și vrea să ajungă la un acord cu șefii clubului pentru a fi lăsat să plece liber. Știre de sport scrie că Marieta Anastescu, administratorul judiciar, i-a cerut mijlocașului să renunțe la salariile restante, el a acceptat și acum se discută ultimele detalii ale mutării.

Pe aceeași temă