Lăsat pe tușă de Rapid, Crețu alege Berceniul!

28 Jul. 2012, 01:00 Bursa transferurilor
Lăsat pe tușă de Rapid,** Crețu alege Berceniul!

Berceniul dă lovitură după lovitură pe piața transferurilor. După ce debutul campaniei de transferuri i-a adus în curtea ilfovenilor pe experimentații Alexandru Radu de la Chiajna și Bănaru de la Astra Giurgiu, lista noilor veniți i-a mai cuprins pe tinerii Mazarache și Ionică de la Dinamo II, dar și Marulis și Meilă de la Chiajna II, toți aduși sub formă de împrumut. Asta ca să nu îl uităm și pe Bereșoae, ex-snagoveanul care nu a mai continuat la Dinamo II, despărțindu-se de satelit după doar 5 meciuri jucate și un gol marcat.

Crețu a semnat pe trei ani!

Însă marile lovituri au venit de abia în ultimele zile, atunci când au fost legitimați Valentin Bărbulescu (ex-Petrolul) și Andrei Crețu (ex-Rapid și Alro). Ambii jucători au avut parte de aventuri interesante în această vară. Primul a fost în curtea celor de la Măciuca, dar a ales să joace în noul sezon la Berceni. În schimb, Crețu a fost rechemat la Rapid alături de Alex Coman, după ce li se terminase împrumutul la Alro. Din păcate, lui Crețu nu i s-a dat nicio șansă la echipa mare, preferându-se să fie aduși Goga, Ilijoski sau anonimul Stefan. Culmea ironiei este că giuleștenii au trecut printr-o criză de efectiv pentru meciurile cu MyPa fiind nevoiți să îl recheme de urgență pe Ciolacu de la Otopeni!

Crețu nu este la prima aventură la Berceni, el fiind golgheterul echipei în urmă cu trei sezoane, atunci când sub conducerea lui Marin Dragnea s-a ratat promovarea în Liga a II-a în dauna Viitorului Constanța. Din informațiile pe care le avem la această oră, atacantul de 24 de ani a fost achiziționat definitiv de echipa din Berceni, semnând un contract pe 3 ani!

Articol de Mihai ANDRIEȘ

28 Jul. 2012, 01:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă