Lăcătuș îi vrea pe Radovic și Hoxhe: „Cu ei avem dubluri chiar pe toate posturile”

Lăcătuș îi vrea pe Radovic și Hoxhe:**

Revenită din stagiul efectuat în Antalya, divizionara secundă de fotbal din Copou se declară mulțumită de felul în care s-a lucrat, oficialii fiind optimiști în vederea sezonului de primăvară.

Deși în bilanțul meciurilor amicale susținute de la începutul anului figurează o singură victorie, alături de patru rezultate de egalitate și o înfrângere, antrenorul Marius Lăcătuș este mulțumit de maniera în care a lucrat CSMS în al doilea stagiu al iernii. „Am avut parte și de terenuri bune, și de vreme bună, și de adversari care să ne pună probleme, și sper ca roadele acestei pregătiri să se vadă și în partidele oficiale”, a spus ieri șeful băncii tehnice din Copou, chiar dacă recunoaște că elevii săi au avut și perioade de joc mai bune, dar și mai puțin reușite în Turcia.

Cert este că noile achiziții – portarul italian Caparco, jucătorul de bandă dreapta Bosoi, atacanții Pălimaru și L. Mihai, alături de fundașul dreapta sârb Radovic și de mijlocașul albanez Hoxhe, ultimii doi încă nelegitimați, sunt valoric peste nivelul fotbaliștilor de pe posturile respective. „Le-am oferit tuturor jucătorilor deplasați șansa să evolueze, pentru a arăta ce pot, în vederea conturării unei formule de start în vederea derby-ului din deplasare, cu FC Clinceni, în compania căreia vom debuta în sezonul de primăvară. Mi-i doresc și în continuare pe Radovic și pe Hoxhe și sper să-i achiziționăm, deoarece ne pot ajuta să ne atingem obiectivul. Dacă vor fi rezolvați și ei, pot spune că avem dubluri chiar pe toate posturile, ceea ce îi este absolut necesar unei formații care are un obiectiv de performanță”, a completat Marius Lăcătuș.

Amical cu FC Tiraspol

Jucătorii ieșeni revin astăzi la antrenamente după ziua liberă oferită ieri de antrenor în urma stagiului din Antalya, iar sâmbătă susțin la Tiraspol ultima verificare înaintea debutului în sezonul de primăvară, programat săptămâna viitoare. CSMS va întâlni formația locală Fotbal Club, una dintre fruntașele campionatului Republicii Moldova.

În paralel cu pregătirile dinaintea startului, ajunse pe ultima sută de metri, președintele executiv Florin Prunea tratează astăzi cu impresarii fundașului dreapta sârb Radovic și mijlocașului albanez Hoxhe pe marginea oficializării trecerii lor în Copou, ca și pentru aducerea unui alt portar în locul lui Dani, care ratează partea a doua a stagiunii.

Sursa: Evenimentul

Pe aceeași temă