Kone a semnat cu Leiria

04 Sep. 2009, 13:56 Bursa transferurilor
Kone a semnat cu Leiria

 

Fostul atacant al FC Botoșani, Seydou Kone a semnat un contract cu formația Uniao Leiria, din prima ligă portugheză. Plecat în probe la Leiria, „Buldozerul” a reușit prin calitățile sale să-i cucerească pe tehnicienii echipei care și-au dat acceptul pentru un transfer definitiv.

 

„Kone este un atacant vitezist, puternic în duelurile din careu. Aveam nevoie de un asemenea jucător”, a declarat Manuel Fernandes, antrenorul celor de la Leiria, formație care după trei etape este neînvinsă în campionatul Portugaliei, ocupând locul 10 cu trei puncte, după ce a înregistrat trei rezultate de egalitate.

 

Vestea nu l-a surprins pe Valeriu Iftime, fostul acționar majoritar al FC Botoșani. El s-a declarat convins că „Buldozerul” va reuși să facă față rigorilor primei ligi portugheze. „100% reușește. Depinde foarte mult ce anturaj va avea pentru că el este un tip mai dificil. Ați văzut că și de la Pitești a plecat când s-a supărat numai el știe din ce motive”, a precizat Valeriu Iftime.

 

 

Deși a amenințat că dacă nu se va întoarce la FC Botoșani va cere forurilor supreme suspendarea până la finalul contractului cu gruparea locală, Iftime a revenit la sentimente mai bune.

 

„Am vorbit cu impresarul său și i-am spus că-i dau transferul dacă îmi dă o parte din banii pe care i-am plătit în schimbul transferului său la Botoșani. Ne-am înțeles pentru 20.000 de euro. El mi-a spus că nu are banii, însă mi-a promis că dacă va semna cu o formație, va face plata. Acum dacă a semnat cu Leiria, înseamnă că trebuie să primesc acești bani, care vor fi distribuiți tot către bugetul FC Botoșani”, a afirmat Valeriu Iftime.

 

Sursa: sport.botosani.ro

04 Sep. 2009, 13:56 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă