Keita revine la Botoșani

05 Jul. 2012, 16:20 Bursa transferurilor
Keita** revine la Botoșani

Mijlocașul senegalez Souleymane Keita revine săptămâna viitoare la FC Botoșani. După trei sezoane petrecute la Gloria Bistrița, Keita a decis să se reîntoarcă la FC Botoșani, club la care a debutat în fotbalul românesc.

Keita a venit la FC Botoșani în 2008 și a jucat doar un sezon în tricoul formației ros-alb-albastre. Conducătorii clubului FC Botoșani l-au cedat pe Keita în 2009 la Gloria Bistrița. FC Botoșani avea o datorie de 10.000 de euro la gruparea condusă de Jean Pădureanu în urma transferului brazilianului Simao. Cum nu erau bani la club, FC Botoșani l-a cedat pe Keita la Gloria Bistrița unde a evoluat în 42 de partide.

„Keita va ajunge la începutul săptămânii viitoare la Botoșani. I-am cumpărat deja biletele de avion. El este jucător liber de contract în momentul de față. Considerăm că este un jucător care ne poate ajuta. Are calități, a acumulat și mai multă experiență în perioada petrecută la Bistrița și sperăm să fie o alegere foarte bună”, a spus Cornel Șfaițer pentru Bt online.

05 Jul. 2012, 16:20 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă