Karamyenii continuă la ACS Buftea!

Karamyenii** continuă la ACS Buftea!

În ciuda vârstei avansate, cei doi frați armeni împlinind 33 de ani în luna noiembrie a anului trecut, gemenii Karamyan au adus un plus substanțial echipei din Buftea. Cei doi au jucat câte patru meciuri, Arman înscriind de 3 ori, în timp ce Artiom doar de două, dar fiecare dintre frați aducând câte o victorie echipei ilfovene. Interesant de remarcat că fiecare Karamyan a adus bifat căte o dublă în meciul pe care l-a câștigat de unul singur, Artiom fiind responsabil pentru meciul cu Farul, iar Arman pentru cel cu Chindia.

Multă lume s-a întrebat dacă cei doi frați vor mai continua și în retur, în condițiile în care au avut unele momente în care vârsta, dar mai ales lunga perioadă de pauză făcută – au revenit pe teren după o absență de 2 ani – și-au spus cuvântul. Vestea bună pentru Buftea este că ambii vor continua la gruparea ilfoveană.

Și că tot vorbim de schimbările de la Buftea trebuie spus că la capitolul plecări, pe lângă numele deja știute s-a mai adăugat și cel al portarului Marius Ion, revenit la Chiajna II.

Sursa: Ilfov Sport

Pe aceeași temă