Junior de 16 ani, în lotul lui Orac pentru noul sezon

19 Jul. 2012, 15:50 Bursa transferurilor
Junior de 16 ani,** în lotul lui Orac pentru noul sezon

FC Botoșani va miza în noul sezon pe un junior de doar 16 ani. Claudiu Juncănaru, jucător care a evoluat în ediția trecută de campionat pentru formația de Liga a IV-a, Luceafărul Mihai Eminescu i-a impresionat pe antrenorii botoșăneni la trialurile organizate luna trecută, fiind chemat zilele acestea sub comanda lui Costel Orac.

„Este un copil talentat care are potențial și dacă va fi serios și va munci mult ar putea reprezenta o soluție pentru FC Botoșani în viitor. El nu va fi împrumutat la altă echipă. Va face parte din lotul nostru, va participa la antrenamente, practic va urma programul normal al echipei. Vrem să-l creștem în condiții profesioniste pentru că ne dorim să facem fotbalist din el”, a declarat Alin Bejan, antrenorul secund al FC Botoșani.

Potrivit tehnicianului, puștiul de 16 ani este polivalent, putând acoperi mai multe posturi în linia mediană. „El poate juca și mijlocaș dreapta, și stânga și central. Are calități și va avea toată încrederea noastră pentru a reuși să crească”, a conchis Bejan pentru fcbotoșani.ro.

19 Jul. 2012, 15:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă