Jiul Petroșani testează cinci jucători străini

03 Oct. 2011, 10:21 Bursa transferurilor
Jiul Petroșani testează** cinci jucători străini

Departe de zile sale de glorie, echipa din liga a treia Jiul Petroșani folosește tot ceea ce are la îndemână pentru a reveni în centru atenției fotbalistice.

Astfel zilele acestea «minerii» vor testa cinci jucători străini: doi brazilieni de 19 ani Costa Santos Simeo – fundaș central și Luis Felippe – mijlocaș stânga; doi jucători sârbi : un atacant de 25 de ani și un fundaș de 23 de ani precum și un atacant turc de 25 de ani, acesta din urmă evoluând chiat în prima ligă din Turcia.

Dacă cei cinci vor fi placul conducerii este foarte posibil ca oficialii să remanieze lotul actual care nu a dat rezultatele dorite. Jiul a obținut în șapte etape doar 8 puncte din două victorii și două rezultate de egalitate. Puțin pentru o echipa ce are ca și obiectiv promovarea.

Stafie, propus manager general la FC Hunedoara

Vasile Stafie, fost director sportiv la Minerul Lupeni a fost propus pentru funcția de manager general la gruparea din liga a treia, FC Hunedoara.

„Aurel Șunda este cel care mi-a propus să vin la echipă. Sunt onorat de invitația făcută, dar probabil că voi lua o decizie, în acest sens, numai din iarnă”, a declarat Vasile Stafie, cel care l-a ajutat pe Șunda în aducerea unor jucători precum Mircea Gheorghe, Decebal Gheară și Chițu la Săgeata Năvodari, ultima grupare pregătită de Șunda.

articol scris de Loredana Juglea

03 Oct. 2011, 10:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă