Ivanovici: „Daminuță este un jucător bun și sper să rămână la Farul, să ne ajute”

Ivanovici:**

Mijlocașul FC Farul Petre Ivanovici a declarat, ieri, că noul jucător venit la echipă în perioadă de probă, Cristian Daminuță, ar putea fi o piesă bună în lot și că speră ca acesta să rămână la club după finalul pregătirilor pentru returul Ligii a II-a.

„Pe Daminuță îl știu de la Timișoara. Din câte cunosc, este un jucător bun și sper să rămână la Farul, să ne ajute”, a spus Petre Ivanovici.

Farul trece prin schimbări vizibile. Zilnic, jucători noi se alătură celor care au rămas la echipă după tur, iar în perioada ce va urma, se vor anunța oficial și ocupanții posturilor de președinte și vicepreședinte.

Ceea ce este important, în viziunea lui Ivanovici, este ca lotul să se pregătească temeinic în această iarnă, ca echipa să arate o nouă față din retur.
„În acest moment, starea de spirit a echipei este destul de bună, sunt jucători noi-veniți, care vor trebui să se acomodeze la echipă. Până acum, totul este bine. Trebuie să ne pregătim bine în această iarnă. Sper să începem a doua parte a sezonului bine, pentru că primele patru meciuri vor fi cele mai grele din campionat. Trebuie să acumulăm 7 puncte, iar în rest, sper să ajungem mai sus în clasament”, a declarat Ivanovici.

Liga a II-a se va relua pe 9 martie, atunci când FC Farul va juca meciul din deplasare cu Sportul Studențesc.

Sursa: Cuget Liber

Pe aceeași temă