Irimia îi ia locul lui Popa la CSMS Iași!

10 Mar. 2012, 17:00 Bursa transferurilor
Irimia îi ia locul** lui Popa la CSMS Iași!

Antrenorul ieșenilor, Ionuț Popa, nu i-a folosit în amicalul de azi cu Sporting pe Nalați, Cătălin Popa și Brajkovic, jucători pe care nu va conta în retur. În schimb, au evoluat portarul Ionuț Irimia și atacantul sârb Bojan Malinic, care ar putea face parte din lotul echipei ieșene în retur.

Conform oficialilor echipei din Copou, sîrbul Brajkovic, care semnase un angajament până în vară, și-a reziliat de comun acord contractul cu clubul, în timp ce Cătălin Popa și Nalați urmează să negocieze cu conducerea termenii încetării colaborării.

A venit și Malinic de la FC Bihor!

„Cu Brajkovic ne-am înțeles, și-a reziliat contractul, urmează să discutăm și cu Cătălin Popa și Nalați. Ei rămân jucătorii noștri, se vor pregăti normal, dar nu mizăm pe ei în retur”, a explicat președintele Florin Prunea.

În locul lui Cătălin Popa a fost adus Ionuț Irimia, iar pe postul lăsat liber de Brajkovic a sosit un alt sârb, Bojan Malinic, cei doi evoluând o repriză în amicalul cu CFR Suceava. Președintele Prunea a afirmat că este posibil ca săptămâna viitoare să mai vină un jucător nou în Copou.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

10 Mar. 2012, 17:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă