Ionuț Popa vrea la UTA un atacant pe care l-a pregătit la ACS Poli. Primii trei jucători la care a renunțat după o primă săptămână de antrenamente

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jun. 2018, 10:09 Actualizat: 24 Jun. 2018, 10:10 Bursa transferurilor

Utiștii au pus capăt, sâmbătă, primului ciclu săptămânal după reunire cu un joc în familie, prilej cu care Ionuț Popa s-a lămurit de unii jucători sosiți în probe.

„Am decis să renunțăm la mijlocașii Gilbert și Munchiu, dar și la tânărul portar venit din Ungaria. Pe câțiva mai vreau să-i văd și săptămâna ce vine, poate soarta lor depinde și de fotbaliștii cu nume pe care mai reușim să-i aducem”, a menționat, pentru Sport Arad, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Francezul Gilbert a venit de marți la Arad împreună cu fundașul senegalez Benga, care pare să-l fi convins pe „Mister”. Daniel Munchiu, fostul mijlocaș ofensiv al lui Metalosport Galați, a participat la reunire, însă nu a corespuns pretențiilor. În fine, portarul maghiar de 19 ani al celor de la Academie Bekescsaba a prins și el patru zile la Arad, Țapoș bazându-se – deocamdată – pe trioul din cantonamentul de iarnă Bodea – Barna – Zamfir.

La campania de achiziții lucrează în special team-managerul, Marian Costea, dar ar putea interveni și Ionuț Popa, în primul rând în cazul jucătorilor cu care a mai lucrat. Iar pe unul dintre aceștia și-l dorește neapărat la UTA. „Cred în calitățile lui Pedro Henrique, rămâne de văzut dacă îl vom și putea ajunge. Din câte știu, e acasă, în Brazilia, rămâne să vedem dacă e dispus să vină la Arad și ce pretenții are”, a mai mărturisit tehnicianul utist.

Henrique (28 de ani, 1,88 metri) a evoluat trei sezoane, între 2014 și 2017, la ACS Poli Timișoara, unde a lucrat și cu Popa. Are înscrise 40 de goluri pentru trupa de pe Bega, între care două în dubla manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1 contra UTA-ei, din vara anului trecut.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jun. 2018, 10:09 Actualizat: 24 Jun. 2018, 10:10 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă