Ionuț Popa pierde încă un jucător important pe care UTA l-a avut în ultimele trei sezoane. „Oferta pentru reînnoirea contractului nu mai este valabilă. Timpul de gândire a expirat”

Unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei UTA în ultimele trei sezoane nu a dat nici până acum un răspuns ofertei de prelungire a contractului propus de conducerea clubului, astfel că aceasta din urmă a decis că termenul a expirat. În consecintă, Ionuț Tănase (20 de ani) nu mai este dorit în lot, iar în această săptămâni nici nu s-a mai prezentat la antrenamentele conduse de Ionuț Popa.

„Contractul lui Tănase cu UTA a expirat în această vară, iar la renegocierea noii înțelegeri clubul nostru i-a făcut o ofertă bună jucătorului. I-am propus un salar mărit cu 50% și încasarea tuturor restanțelor financiare în momentul semnării noului acord. Ionuț Tănase a cerut un timp de gândire, care, din punctul nostru de vedere, a expirat. Oferta pentru reînnoirea contractului nu mai este valabilă, avem nevoie doar de jucători care-și doresc cu adevărat să îmbrace tricoul celei mai titrate echipe din Provincie”, a explicat, pentru Sport Arad, Codru Grădinariu, directorul general al clubului UTA.

Ionuț Tănase se alătură astfel lui Amir Jorza și Dorin Toma, care, la rândul lor, au refuzat ofertele primite de a continua la UTA. Mijlocașul defensiv piteștean mai are contract însă cu Atletico Arad, acolo de unde fusese împrumutat la echipa arădeană.

21, 28 și 29 de meciuri a jucat Ionuț Popa în precedentele trei sezoane ale Ligii 2 în tricoul echipei UTA. Acesta a profitat de statutul de jucător Under 21, pe care l-ar fi avut și în acest nou sezon.

UTA a renunțat zilele trecute și la jucătorii veniți în probe, Vlad Opriș, Tiberiu Petriș și Andrei Gal.

Pe aceeași temă