Ionuț Popa: ” Patru-cinci zile sau se compromite sezonul”

27 Jun. 2009, 10:50 Bursa transferurilor
Ionuț Popa:**

Pentru Ionuț Popa, discuțiile legate de viitorul clubului UTA ar trebui să se finalizeze în patru-cinci zile. Nu este un termen pe care tehnicianul l-a oferit celor implicați în acest moment în tratativele pentru preluarea Bătrânei Doamne, nu este vorba despre un termen-limită, așa cum a ținut să precizeze Popa.
 

 

"Când spun patru-cinci zile, mă refer la faptul că, dacă în această perioadă se termină discuțiile și se trece la treabă, vom putea acționa normal, astfel încât să putem aduce jucătorii pe care îi dorim. Altfel, lucrurile se vor complica serios și UTA va ajunge în situația din iarnă, când va fi nevoită să adune de pe drumuri jucători și va fi obligată să se pregătească lăutărește. Dacă în patru-cinci zile nu se termină negocierile sau discuțiile, nu știu cum să le spun, nu vom mai avea timp să punem la punct ceea ce deja am schițat. Vom începe să pierdem jucători, vom pierde credibilitate, fotbaliștii vizați pentru transferuri sau cei cu care am lucrat deja și îi dorim, se vor reorienta și noi vom bate pasul pe loc", a declarat Ionuț Popa.
 

 

Întrebat care este nivelul tratativelor cu omul de afaceri Sandu Ion, Ionuț Popa n-a dorit să intre în amănunte. A subliniat că nu este momentul unor analize pe această temă, pentru că discuțiile sunt în derulare și, fiind sensibile, s-ar putea complica.
 

 

"Nu vreau să vorbesc despre acest subiect, pentru că riscăm să dăm unele lucruri peste cap. Am discutat de mai multe ori cu Sandu Ion, a făcut-o și Giovanni, am făcut-o și împreună, am parcurs mai multe strategii, dar eu nu pot să vorbesc în locul lui. Hotărârea îi aparține lui, el va decide, nimeni nu-l poate obliga să investească, vremurile sunt grele. Eu îmi păstrez optimismul, vreau să lucrez la UTA, vreau să rămân la Arad, dar rămâne de văzut ce se întâmplă", a adăugat Ionuț Popa.
 

 

De ce crede Ionuț Popa că în termen de patru-cinci UTA ar trebui să-și afle coordonatele noului sezon? În principal pentru că oficialii Bătrânei Doamne au discutat și negociat transferul unor jucători liberi de contracte, pe care i-ar putea pierde în cazul în care la Arad povestea nu s-ar finaliza în scurt timp. 

 

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan
 

27 Jun. 2009, 10:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă