Ionuț Bălan a ajuns la Unirea Alba Iulia

12 Feb. 2009, 09:00 Bursa transferurilor
Ionuț Bălan a ajuns la Unirea Alba Iulia

Mijlocașul dreapta Ionuț Bălan a ajuns, marți noaptea, în cantonamentul echipei FC Unirea din Antalya, iar ieri a fost titular în meciul de verificare cu Botev Plovdiv.

 

Jucătorul care a evoluat ultima dată la formația UTA Arad, va fi oprit în lotul “alb-negrilor” și va semna un contract pînă în vară, cu posibilitatea prelungirii pe încă un an. În vârstă de 30 de ani, jucătorul a renunțat la o ofertă venită din partea prim-divizionara Poli Iași, pentru a se alătura formației pregătită de Aurel Șunda.

 

 “Bălan a ajuns în cantonamentul echipei, a evolut în meciul împotriva bulgarilor și s-a integrat repede în jocul echipei. A evoluat extraordinar, parcă juca de o viață la Unirea. Nu a semnat încă, dar este la noi, și practic putem spune că este jucătorul nostru”, a precizat Nicolae Lupu, președintele executiv al Unirii.

 

Fost jucător la Farul Constanța (2002-2004), Dinamo București (2004-2006) și UTA Arad (2006-2009), Ionuț Bălan reprezintă al 5-lea fotbalist venit în această iarnă la FC Unirea după Bojan Djordjevic (Vlasina, Serbia), Tibor Moldovan (Farul Constanța), Marius Curileac (CFR Cluj și Andrei Poverlovici (FC Brașov).

 

www.unireafc.ro
 

12 Feb. 2009, 09:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă