Ioniță II, ceartă dură cu fanii: „Sunteți penibili!”

Ioniță II, ceartă dură cu fanii:**

Miercuri seară, mai mulți suporteri vișinii i-au reproșat pe un site de socializare că a plecat de la echipă într-un moment delicat. Mijlocașul ofensiv de 19 ani și-a motivat decizia de a semna cu Astra Giurgiu: „Sunteți penibili unii … Și cu asta am spus multe! Dacă ați lucra undeva și ați iubi locul ăla de muncă și ați avea un salariu de 6 milioane și îi luați la 6-7 luni și cineva va oferă 20, la zi ,ce ați face?!”.

„Clubul nu m-a ajutat cu nimic”

Ioniță a continuat să dezvăluie momentele grele pe care le-a trăit la Rapid și le-a spus fanilor că atunci când a fost accidentat nimeni de la club nu l-a ajutat. „Când am avut probleme cu genunchii, Rapid mi-a spus «du-te, rezolvă-ți problemele și te așteptăm înapoi», fără niciun ajutor. Sunt multe de spus! Dar unii sunt prea proști să înțeleagă”, a spus Ioniță II.

„În vară am refuzat Dinamo”

Ioniță II le-a explicat fanilor că Rapid a ajuns într-o situație grea din  cauza celor care au condus în trecut echipa. „Nu noi am adus clubul în situația asta. Eu aveam salariu de 500 de euro, pe care nu îl luam, când alții de vârsta mea aveau 3.000-5.000, eu am stat și am adus Rapidul pe primul loc, din păcate doar în tur”, a scris Ioniță.

De asemenea, acesta a dezvăluit că în vară a avut oferte de la Dinamo și de la Petrolul, dar a ales să continue în Giulești. „Puteam pleca din vară la Dinamo sau la Petrolul și aveam motive, îmi dădeau bani mai mulți. Tata a muncit  două luni într-un an, mama nu are loc de muncă. Am plecat spre binele meu, cred că 13 ani, cât am stat la Rapid, am demonstrat ceva, mai ales în ultimele șașe luni”, și-a încheiat dezvăluirile Alexandru Ioniță II.

  • Alexandru Ioniță II a plecat în cantonament în Spania cu Astra Giurgiu, deși conducerea Rapidului îl aștepta miercuri la reunire.
  • Transferul internaționalului de tineret s-a perfectat în decembrie și, inițial, acesta trebuia să joace în Giulești până în vară.
  • Între timp, însă, termenii tranzacției s-au schimbat și jucătorul a plecat din această iarnă la Astra. Lucru care nu a fost deloc pe placul fanilor rapidiști.

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă