Întors cu coada între picioare la UTA, Monac a fost iertat: „E tânăr și influențabil”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Jun. 2013, 12:06 Actualizat: 20 Jun. 2013, 12:08 Bursa transferurilor
Întors cu coada între picioare la UTA, Monac a fost iertat:  „E tânăr și influențabil”

Doar două zile a durat așa-zisa aventură a lui Cristian Monac la FC Vaslui. Contactat telefonic de „oficialii” utiști, atacantul de 21 de ani și-a dat seama că a greșit când a început pregătirile cu o altă grupare, atâta timp cât el mai are contract cu „Bătrâna Doamnă”.

„A recunoscut că a fost luat de val și că a fost influențat să meargă la Vaslui. E de înțeles că-și dorește să joace mai sus, dar nu asta este calea. Poate, dacă ne cerea permisiunea să se antreneze cu altă echipă, aceptam, dar nu se procedează cum a făcut-o el.  Până la urmă, îl înțelegem, e un fotbalist tânăr, care acționează mult din impuls și mai este și influențabil. Cert este că el s-a întors la Arad și acum totul este în regulă”, a menționat Gheorghe Constantin, despre fotbalistul care s-a prezentat miercuri dimineața la sediul clubului din Calea Aurel Vlaicu.

Ceva mai supărat s-a arătat Adrian Falub, care luni refuza să creadă că Monac ar putea părăsi echipa fără a spune nimăniu nimic. „De Monac nu s-a prea auzit până nu l-am folosit meci de meci la UTA. Nu spun, băiatul a meritat să joace, însă nu cred că noi, cei care am avut încredere în el, meritam să aflăm din ziare că e la Vaslui. Putea da un telefon, un mesaj, orice…Nu e rău că fotbaliștii noștri sunt curtați de echipă de prima ligă, doar că nu se procedează așa. Monac e jucătorul UTA-ei și cine vrea să-l ia trebuie să achite o sumă de transfer”, a afirmat Adrian Falub, care, însă, nu va avea vreo problemă să colaboreze cu tânărul fotbalist arădean și pe mai departe.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Jun. 2013, 12:06 Actualizat: 20 Jun. 2013, 12:08 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă