Întăriri ilfovene pentru „câini”!

19 Apr. 2012, 10:50 Bursa transferurilor
Întăriri ilfovene** pentru

Dinamoviștii se întăresc pe toate planurile, iar echipa secundă a „câinilor” e pe cale să primească un ajutor consistent.

Conducerea „roș-albilor” așteaptă desființarea echipei FC Snagov, care nu are de gând să se prezinte sâmbătă, la meciul cu Otopeni, și va fi exclusă din campionat, iar apoi majoritatea fotbaliștilor ilfoveni vor fi legitimați în „Groapă”.

Dinamo va juca astăzi două reprize de pregătire, test comandat de Dario Bonetti. În prima parte, adversară va fi trupa secundă a „câinilor”, dar în a doua parte o să apară un adversar surpriză: FC Snagov. Echipa ilfoveană este pe cale de desființare, lipsind chiar și de la ultimul meci din Liga a II-a, iar partida din această după-amiază va fi un soi de trial.

Absenți de la antrenamente de mai multe zile din cauza stării financiare precare, dar și de la meciul cu Viitorul Constanța, din week-end, fotbaliștii din Snagov își cunosc deja soarta. Vor deveni liberi de contract și vor semna contracte cu Dinamo II, acolo unde vor juca cel puțin până la finalul acestui sezon. Astfel, această partidă de pregătire cu prima echipă a lui Dinamo va servi și ca test pentru mulți dintre ei. Practic desființată, echipa ilfoveană își trimite jucătorii la echipa secundă a „câinilor”

12 jucători de la FC Snagov s-au antrenat ieri alături de echipa secundă a „câinilor”

2,1 milioane de euro este valoarea lotului lui FC Snagov (transfermarkt.de)

Articol scris de Nicu BĂ‚DESCU

19 Apr. 2012, 10:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă